Foliedekor

Hvorfor velge sign production?

Med foliedekor fra sign production er du sikret perfekt finish, høy kvalitet og enkel montering. La oss skjære ut folien for deg – mulighetene er utallige!

sign productions unike produksjonsmetode sikrer at tekster og logoer får en høy og varig kvalitet. Vi benytter kun kvalitetsfolier, og har et stort utvalg farger og folietyper på lager.

Vår unike produksjonsprosess:

  • Høy kompetanse og god kapasitet
  • Vi bytter alltid bakpapir, og dekoren slisses og legges nøyaktig og rett på applikasjontape.
  • All dekor varmes med trykk. Det sikrer lang holdbarhet, og man unngår at bakpapir og applikasjon deler seg.
  • Grundig etterkontroll sikrer kvalitet før utsendelse
  • Vår unike produksjonsprosess gjør monteringen enkel

Foliedekor

Standard tekst

Vi leverer standard tekstoppsett i folie, og du kan velge blant flere hundre ferdig tilpassede fonter som er typografisk tilpasset skilt og dekorproduksjon. Skriftene kan skaleres i alle størrelser med like god kvalitet. Alle skriftypene er tilgjengelige for våre kunder.

Piktogrammer

Piktogrammer leveres med eller uten ramme og foliebakgrunn. Hvis ikke annet er oppgitt blir piktogrammet levert med ramme uten foliebakgrunn.

Logoer, illustrasjoner og striper

Vi leverer logoer i folie bestående av én eller flere farger, og striper i faste lengder eller på rull til for eksempel dekor til kjøretøy eller båter.

Veien til en god og riktig løsning må vurderes i hvert enkelt tilfelle og behovet man har for visuell kommunikasjon. Vi hjelper deg med å velge den rette produktløsningen.

Send oss din bestilling eller en uforpliktende forespørsel på foliedekor her: